Michal
Ahoj Misho :-)
Brouzdal jsem internet a shanel nejake informace o Himalajich v Indii a Nepalu az jsem dorazil na tento clanek, ktery me dost nadchnul. Stravil jsem 2 roky v Kanadskych horach a po ostrovech v Jiznim pacifiku jsem se doatl na Zeland, kde ted pracuji v kavarne. Zacal jsem tedy uz po 3 rocich uvazovat co a jak dal a dosel jsem na myslenku jet do Indie a Nepalu a splnit si sen pohledem na Himalaje a trokovat tam. Mam spousu Indickych kamaradu, kteri me dali ruzne rady a tipy ale nikde jsem nevidel nejakou dobrovolnou akci v Nepalu, a proto me zajima jak se k necemu takovemu muzu dostat> Jedu tam v cervenci s mym Novozelandskym kamaradem....moc bych chtel touto cestou nekomu pomoci a zaroven tam stravit nejakou dobu.
prosim dej mi vedet na mail at uz ocemkoli, dekuji moc predem :-)
prosim dej mi vedet na mail at uz ocemkoli, dekuji moc predem :-)
Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům)