HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Copacabana bez písku

Copacabana bez písku 13. 05. 2008, 13:14:15

Jenda Mohu potvrdit napsané, byl jsem, líbilo. Ryby chutné, velmi levně, jen trochu v pokoji chladno. Zklamal mě Ostrov Slunce, nepochopil jsem, proč tam jezdí tolik lidí, k vidění nic a navíc se tam platí na to nic vstupné.
Kalousku Jane, ty jsi ten zpěvák (svůůůdnáá jak půůlnočnííí had.......) nebo to je shoda jmen ?

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Copacabana bez písku 13. 05. 2008, 15:58:53

Nephilim Podobně jako Jenda jsem byl zklamaný z Isla del Sol. Pstruh se v místních stravovacích zařízeních vyskytuje snad ve všech možných úpravách, ale nijak odvázaný jsem z něj nebyl. Město má příjemnou atmosféru trochu připomínající Karibik (až na studenou vodu v jezeře). Doporučuji všem, kdo jedou okolo.

Copacabana bez písku 16. 05. 2008, 18:33:54

Michal Taky jsem tam byl (v lednu 2005) a super. V noci v hotelu byla opravdu zima, ale přes den krásně svítilo sluníčko :-). Město má velmi příjemnou atmosféru. A cesta do La Pazu autobusem přes přívoz je příjemné spestření v pozemním cestování.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze