HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Choquequirao

Choquequirao 06. 03. 2009, 13:45:57

Jenda Jestli tomu dobře rozumím, měli jste nedobré počasí, indiáni vás okrádali, organizace byla příšerná a nic zas tak moc uchvacujícího jste neviděli (jeden pavouk, stavení z kamenů a z hlíny). Ještě jsi zapomněl napsat, nakolik vás ten výlet přišel.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Choquequirao 06. 03. 2009, 17:36:21

ales Zajimava cesta. Ale asi bych nesel :)

Choquequirao 08. 03. 2009, 23:36:36

martin dalsi zajimava diskuze ke clanku - viz

zdravim z potosi

Choquequirao 13. 03. 2009, 11:47:32

Lukas Ahoj,

skutecne musim souhlasit, ze navzdory tomu, ze pohori Vilcabamba, kde se tato pamatka nachazi, je pomerne blizko Cuzca, tento trek stale patri k tem mene turisticky znamym. Mozna i prave kvuli sve fyzicke narocnosti.

Loni v lete jsme sli stejnou cestou na Macchu Pichu (tato varianta je cca na 6-7 dni). Pocasi bylo skvele, indiani nas neokradli, nikdo nikde a prestoze jsme nevideli pavouka, zazitek z teto casti Peru byl naprosto neopakovatelny a jedinecny. Hold, kdo neprosel,neuveri. Vid Jendo?

Zdravim vsechny, kteri podlehli Peruanske prirode:-)

Re:Choquequirao 13. 04. 2010, 20:09:04

Dana Ahoj, také jsem podlehla krásám okolí Cuzca... já -pro změnu - HUCHUY QOSQO (malé Cusco), kam jsme si také "došli" ... nádhera. Procházky a treky po kopcích plných inckých ruin bylo to nejhezčí, co jsem kdy zažila. Ale-nikomu to nenutím, i s námi byl Jenda, co nerad chodí ale rád kouká na cestopisy....

Choquequirao 23. 11. 2010, 17:03:45

Planja Šli jsme tento trek (a pokračovali k Machu Picchu) letos v září, fyzicky pravda trochu náročnější, ale jinak paráda, zejména v úseku za Choquequiraem nepotkáte jediného turistu. Jen malá poznámka k mostu přes Apurímac - bez průvodce nás přes něj bez problémů pustili, žádný poplatek nikdo nechtěl. Vstupné na Choquequirao: 43 solů.

Re:Choquequirao 23. 11. 2010, 17:05:56

Planja Jo a ve vstupném byl i kemp, tam už nikdo nic nechtěl. Btw, pokud by to někdo chtěj jít z druhé strany, tzn MP - La Playa - Totora - Yanama - Choquequirao, tak tam se žádné vstupné nevybírá :)

Choquequirao 18. 07. 2011, 06:08:28

Honza B. Sli jsme to ted a pokracovali az do Huancacalle. Vstup 37 (pro studenty polovicni). Cesta je ve vynikajicim stavu a chodi po ni ted nekolik skupin denne z pruvodci a koni a par (malo) dalsich lidi z batohy.
Za Choquequiraem uz tolik turistu neni a v nasem pripade zadni, protoze sedlo pred Huancacalle bylo pro kone neschudne kvuli snehu. Vystup z cca 1700m do 4000m dalsi den za Choquequiraem stoji za to.
Mistni vzdy prijemni, napomocni a nikdy po nas nic nechteli (krome par solu za obed :-)).

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze