HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Cesta domů

Cesta domů 04. 06. 2008, 22:00:43

Standa Ahoj Milane a Evo, s velkym zajmem jsem sledoval celou vasi cestu. Chystam se koncem cervna malym obytnym autem pohanenym odpadem z restauraci do Ciny a tak bych moc uvital osobni setkani a vymenu zkusenosti. Do Ciny planuji vyrazit 21 cervna. Poslete mi prosim kontakt - muj mobil 603551408 Vice informaci o mojich Eko cestach na www.ekocesty.info Tesim se na setkani

Standa

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Cesta domů 29. 06. 2008, 18:07:19

Ivan a Eňa Ahojte Milan a Eva, a samozrejme i Vaša Heduš! Od začiatku Vašej cesty sme z napätím čakali každý týždeň nové a nové popisky a držali sme Vám palce. Vaša odvaha a chuť je naozaj super! My nie sme až taký odvážny, o to viac Vám fandíme! Dúfame, že ak podniknete ďalšiu cestu, budete nás všetkých o tom informovať! Cestovaniu zdar! papa

Cesta domů 20. 02. 2009, 11:35:48

david muzete mi prosim na mail david@mmc.cz napsat, na jake plazi na Penangu jste spali, jak jste tam byli sami ? budem na Penangu asi kolem 20.3.2009

diky moc !

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze