HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Camino Norte

Camino Norte 03. 11. 2008, 12:47:29

Petr Moooc pekny, takova prochazka a ty z toho udelas dobrodruzo;))

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Camino Norte 13. 03. 2009, 13:11:07

Michal Jsi trapnej, je vidět, že jsi ještě nic nepochopil.

Camino Norte 03. 11. 2008, 14:11:19

Sylva Překonala jsi sama sebe a ta Cesta stála určitě za to. :)

Camino Norte 06. 11. 2008, 13:40:21

Soňa Dobrodružství to je a bude pro všechny, již jsem tam byla čtyřikrát a vždy jsem si přivezla mnoho dobrých zážitků. jen nechápu, proč ti lucko vadí, že ve Španělsku nikdo nemluví anglicky, proč taky, španělština je světový jazyk, dokonce rozšířenější než angličtina. Dorozumívání přece patří taky k zážitkům z cestování, je přece hloupé myslet si, že se všude mluví anglicky!

Camino Norte 13. 12. 2008, 11:22:20

Hana Rohlenová Milá Lucie !!! Moc se mi Tvůj článek líbí !! byla jsem nadšená , jaká si šikovná holka ! K dnešnímu svátku Ti přeji hodně zdraví a do budoucna co nejvíce krásných cest po této krásné planetě!!!Pac a pusu máma.

Camino Norte 06. 01. 2010, 15:08:22

Jana Pěkné počteníčko, člověka to přímo láká hned vyrazit:-)Jen jsem si nevšimla (možná přehlédla) info o délce tvojí výpravy? takže pokud sem někdy zavítáš, jaké jsou odezvy na článeček, tak předem díky za odpověď kdy jsi vyrazila ze Santanderu..

Camino Norte 12. 07. 2011, 09:06:32

Andrea Moc pěkný článek!
Doplním malou aktualizaci, albergue na Monte Gozo stojí 5 Euro na noc, jedná se o jednotný poplatek za albergue v celé Galicii.

My se letos vrátily z portugalské cesty, koho by to zajímalo, link je:

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze