HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

American Roadtrip: Po západním pobřeží USA

American Roadtrip: Po západním pobřeží USA 09. 03. 2011, 23:54:12

Ema Jen bych chtěla oponovat, že v L.A. MHD samozřejmě funguje a lidé ji také hodně využívají, na naší cestě jsme se po městě pohybovali jenom metrem či busem a bez větších obtíží. Tedy auto není nezbytné, byť se může na první pohled zdát.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
American Roadtrip: Po západním pobřeží USA 28. 03. 2011, 02:05:12

Inkognito Vandal ..jsem teď taky v kanadě, budu mít asi 14 dní volno mezi zimní a začátkem letní sezony..doporučte město v californii, kde se dá pohodově strávit takových 9-10 dnů..anyway..nejste náhodou tež od Ostravy:)??..soudím podle obratů "jak cyp" apod:DD..joo a nebudu mít káru:)

American Roadtrip: Po západním pobřeží USA 24. 06. 2011, 05:50:48

Vlastik Ahoj.
Plánujeme dvouměsíční cestu po USA.Nevíte kolik stojí průměrně hostely a kempy v okolí L.A.,San Francisca?? díky za radu. S pozdravem Vlastík a Léňa

American Roadtrip: Po západním pobřeží USA 24. 06. 2011, 06:33:05

Vlastik Ahoj.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze