Vancouver únor 2012
18. 02. 2012, 11:17:07
Cerchenka
Ahoj lidi, na mém blogu se můžete dočíst, jak se mi žilo skoro 3 roky v Kanadě, Vancouver. Dělala jsem truckera. Přeji všem mnoho sil to tam zvládnout a hlavně ve zdraví :-). Mohu zodpovědět i pár otázek, email najdete na mém blogu.
www.huradokanady.weebly.com
Odpovědět
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)
Vancouver únor 2012
19. 02. 2012, 11:27:28
Cerchenka
Hele muj azyl nebudeme řešit, já odletěla dobrovolně a případ uzavřela sama, mohly jsme to tam prodluzovat jako ostatní cigáni, ale nechtela jsem. V ČR se mi žije líp, je to muj domov a nehraju si tady na zadnou diskriminaci a utlacovani. Slusnej pracovitej cigan se chytne vsude ve svete. Odmítám i debatovat o rasismu v CR a Romské problematice. Mejte se krásně and life is so short ... :-)
Odpovědět
To se mi líbí
Vancouver únor 2012
19. 02. 2012, 18:46:34
jirka
Aha,odletelas dobrovolne,kanadsky danovy poplatniky vasich nekolik stani stalo desitky tisic dollaru za naklady soudnich stani,to vse z dani.Ono by to nedopadlo tak jako tak,a bylo lepsi ukoncit a odletet,nez byt nasledne vypovezena,to je jasny.Skoda,zes to,co pises o domovine a o tom,jak se ti v CR zije lepe,nevedelas pred podanim zadosti o azyl.Prece jen to svedci o tom,ze to az tak naferovku z vasi strany nebylo.Skoda,tech penez mohli kanadani vyuzit ucelneji jinde.Nicmene vitam doma,tak at se vam dari a hodne stesti.
Odpovědět
To se mi líbí
(Tohle se líbí 1 cestovatelům)
Vancouver únor 2012
20. 02. 2012, 16:24:29
Cerchenka
Jirkovi:
tak takový blby jako jsi Ty frajere miluji. Precti si muj blog a pak se do me navazej. Cely 3 roky jsme tam se ženou drely tak jako nigdy v Cesku, ja jako truckerka a žena jako lanscaper. Nigdy tam nepobiraly soc. davky a vydrely prachy, celou dobu bez dovolene. Tak se starej o sebe a cigany nech v klidu proboha ...
Sama jsem naštvaná na cigány, co jen natahují ruku a vyžíraj at už Českou nebo Kanadskou, Anglickou společnost. Já mám černou jen hubu, ale vychovaná v bílé rodině, tak se uklidni, nebo budu mít kvůli takovým blbým lidem jako jsi Ty opravdu chuť emigrovat...
www.huradokanady.weebly.com
Odpovědět
To se mi líbí
Vancouver únor 2012
21. 02. 2012, 00:16:47
Jirka
To zes tam tri roky drela byla prece tvoje volba.V Kanade se proste maka vic,nez v Cesku,proto je kurz k dollaru jaky je.Ja jsem jen napsal,ze je skoda,ze vam vcas nedoslo,jak dobre se mate v Cesku,nez jste tam pozadaly o azyl.To,ze vas proces a stani u dukazniho soudu stalo danove polatniky Kanady desitky tisic dollaru nema nic spolecneho s tim,zes tam drela,za tu praci dostavalas penize,coz je normalni.Tvuj blog jsem cetl,neni spatny,jen by tam melo byt i na ferovku o tom,ze vase zadost o azyl byla pro CR vicemene podpasovka a ze jste pozadaly nikoliv hned po priletu,ale az po tom,co se vam tam zalibilo.Zadat o azyl a pak a psat o tom,ze doma je doma,a jak se ti tu dobre najednou zije,to je vazna vec.A pokud mas chut kvuli komukoliv opet zkusit emigrovat,zemi na vyber je porad dost.
Odpovědět
To se mi líbí