POSLEDNÍ DISKUSE

Jizni amerika na dva tri mesice od ledna ci unora 2012

Jizni amerika na dva tri mesice od ledna ci unora 2012 28. 09. 2011, 20:24:20

pavla Ahojda vsem shanim spolucestovatele do jizni Ameriky. Nemam jeste presny plan ale zajimaly by me zeme jako Peru, Bolivie, brazilie ci Chille. Jsem schpna privzit i jine zeme nebo nejake ze zminovanych vynechat...Rada bych vyrazila na dva trinebo ctyri mesice..zalezi na hlavne na penezich....ozvete se tu nebo na muj meil pajka.p@email.cz

Odpovědět
Re:Jizni amerika na dva tri mesice od ledna ci unora 2012 29. 09. 2011, 22:14:08

Olina Ahoj, chystám se v zimě do Patagonie. O.

Odpovědět
Re:Jizni amerika na dva tri mesice od ledna ci unora 2012 02. 10. 2011, 07:44:13

Pavel Ahoj,
došel ti můj email ?

Odpovědět
Jizni amerika na dva tri mesice od ledna ci unora 2012 03. 10. 2011, 11:06:57

Patagonie bude nadherna ale v tuto chvili preferuji jine casti...ale dekuji za nabidku

Odpovědět
Jizni amerika na dva tri mesice od ledna ci unora 2012 21. 12. 2011, 23:40:58

Pepi Jsem aktualne v Aires a spolucestovatelka se mi musela vratit a chlapa moc nechci blby na vsechno.nemam moc plan jedu kam se mi chce a co mi zrovna poradi Cesi zijici v Jizni Americe a zatim sem nelitoval.Koukni na fotky na face pepicek chose pipka.Zatim nadsen super lidi a super Kontinent 1.1.2012 budu kosek od Aires a dal se uvidi.Finance maly protoze cesi doporucuji byty misto drahych hotelu takze vzdycky vezmu na dva tydny byt a projezdim okoli.V paraguayi sem mel pujcenou Motorku a Auto takze hodne km Argentina sever Brazilie a Paraguayi super byl sem i na vodopadech kde se dalo spat a nejsou tam turisti,proste zijici cesi nezklamali.Spolucestovatelka ma nejaky potize doma.

Odpovědět

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze