HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Nepál 7.10.-7.11.2011

Nepál 7.10.-7.11.2011 18. 05. 2011, 17:08:07

Zdeněk 7.10 odlétáme z Prahy, 7.11. se do Prahy vracíme. Jsme 2 muži a jedna žena, v plánu je trek kolem Manaslu a Annapuren s případnými odbočkami nebo částí Annapurna BC na závěr. Jednoho (jednu), max. 3 ještě přibereme. Společná výprava před tím, než si plácneme, je nutná. Od 3.6. odpol. do 5.6. jedeme do Alp. Víc informací mailem (klik na jméno).

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Nepál 7.10.-7.11. 20. 05. 2011, 10:42:56

Jiří Hon Ahoj Zdeňku, zajímavé, ale asi se setkáme minimálně v letadle tam i zpět, pokud letíte přes Milano. Asi 3 měsíce máme stejnou myšlenku, zatím jsem jeden muž a dvě ženy...ta jedna právě pracuje v KTM už druhý rok - charita a já se svou ženou tam letíme na společný výlet. Jenže jsme už poněkud sterší ročníky, takže podle toho budem i postupovat, tj pomalu a rozvážně...zdraví Jiří

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze