Indie - červenec, srpen 2011
11. 03. 2011, 21:17:10
Verča
Ahoj holky,
máte alespoň přibližnou představu o tom, jaký by by rozpočet? Verča :)
Odpovědět
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)
Re:Indie - červenec, srpen 2011
19. 03. 2011, 16:40:03
Zdenka
Nazdar devcata, zrovna v Indii jsem, cestujeme spise po pamatkach }Varanasi, Agra, Rajasthan, poust Thar], jen nas sest, coz je dost dobry pocet na prejezdy vlakem }cele "kupe" ve sleeperu, i na autorikse }vezme tak tri, pokud mate bagly]. Pokud by se Vase trasa s nasi kryla a prijaly byste nejake tipy na ubytovani atd., rada po navratu poradim. Ja jsem byla take vdecna za vse, co jsem dostala ja odzkousene. Co se tyka nakladu, tak my spime v guest housech kolem 400.- Rs za dvouluzkovy pokoj }prece jen jsme starsi rocniky, takze spolecne noclehy nebereme], ty pokoje maji vzdy teplou sprchu. Jen nevim, jak se popasujete s tepotami, dneska jsme v Jodhpuru a je tady jeste ted vecer kolem 25, pres den kolem 35. Budete/li mit zajem ozvete se, vracime se 28. brezna.
Odpovědět
To se mi líbí
25. 03. 2011, 13:47:13
Hanka
Rozmyslely jste se dobre? Mam takove tuseni, ze v te dobe tam bude monzum a to asi neni zrovna zabava. Ta zeme je moc fajn a ma co ukazat, ale neumim si predstavit, jak se v tech horach odpadku, valejicich se kdekoliv, prodiram v desti a blate... Pokud jste teda nemyslela tu uplne severni v Himalajich, tam je to s pocasim jinak.
Jinak jak pise Zdenka nize, bydlet se da za 400,-Rs, my teda zpravidla nemeli ani funkcni sprchu, natoz teplou vodu, ale kdyz se myjete studenou vodou, je kyblickova metoda beztak lepsi :). Kvuli pro nas slozitemu systemu rezervaci vlaku jsme se na ne vykaslali po prvnim prejezdu a pohybovali se mistnimi busy. Za 12-hodinovou cestu zaplatite kolem 200,-Rs, je treba se ovsem pripravit na komplikace s toaletou, nebot zdaleka ne kazdy indicky autobusak je vybaven zachodky.Nas teda mesic v Indii vysel kazdeho asi na 50 000 korun, ale to proto, ze nas primarni cil byly narodni parky a to je proste kdekoliv v cizine draha zabava. Verim tomu, ze se v Indii da fungovat za mene jak 300,-Kč den bez vyrazneho omezovani.
Odpovědět
To se mi líbí
re
07. 04. 2011, 08:55:20
Martin
My(3chalani) sa chystame do Indie v polovici júla(červenec) do polovice augusta(srpen) v pláne máme: Amritsar,Dharamsalu,Manali a hlavne okolie Ladakhu.
Odpovědět
To se mi líbí
Odpověď
07. 04. 2011, 19:06:45
Bára
To Zdenka: Díky za nabídku informací, ozveme se...
To Martin: Můžeš mi kdyžtak napsat na email a můžeme si kdyžtak napsat víc o našich plánech....
Odpovědět
To se mi líbí
Re:Odpověď
10. 04. 2011, 20:47:41
Zdenka
Jsme v pořádku doma, pokud Vaše trasa se někde protne s naší, tedy povede přes Varánásí, Khajuraho, Orcchu, Jhansi, Agru, Ajmer (Pushkar), Udaipur, Jodhpur, Bikaner (poušť Thar), Jaipura a Dilli, ráda poskytnu tipy na ubytování, spoje a další. Můj mail safarikova@cmail.cz
Odpovědět
To se mi líbí
12. 04. 2011, 21:44:30
Zuzana
zuzana.pasekova@seznam.cz
Odpovědět
To se mi líbí