DHARMA
Ahojte, hľadám parťákov na výlet do Indie a Nepálu. Cestu plánujem na polovicu septembra 2010 a to na 1 mesiac s príletom a odletom v Delhi. Program by som videla asi takto :
Ladakh-Zangskar-Leh (výstup na Stok Khangri alebo Kang-Yatze II), pamiatky - cca 9 dní
Varanasi- Agra - cca 4 dní
Nepál-Kathmandu + trek cca 12 dní
Samozrejme sa viem s programom prispôsobiť.
Kvôli úspore času a možnej monzúnom spôsobenej komplikácií by som chcela riešiť cestu Delhi - Srinagar a späť, lietadlom. Taktiež následne i let Delhi - Kathmandu. Na spiatočnej ceste z Kathmandu do Delhi (busom / vlakom) návšteva miest Varanasi a Agra. Ceny týchto leteniek sú veľmi dobre, ale viem sa prispôsobiť i inému spôsobu dopravy.
Ladakh-Zangskar-Leh (výstup na Stok Khangri alebo Kang-Yatze II), pamiatky - cca 9 dní
Varanasi- Agra - cca 4 dní
Nepál-Kathmandu + trek cca 12 dní
Samozrejme sa viem s programom prispôsobiť.
Kvôli úspore času a možnej monzúnom spôsobenej komplikácií by som chcela riešiť cestu Delhi - Srinagar a späť, lietadlom. Taktiež následne i let Delhi - Kathmandu. Na spiatočnej ceste z Kathmandu do Delhi (busom / vlakom) návšteva miest Varanasi a Agra. Ceny týchto leteniek sú veľmi dobre, ale viem sa prispôsobiť i inému spôsobu dopravy.
Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům)