Re:Dobrovolnictví v Africe
20. 05. 2013, 00:14:58
Denisa
Kristi, je to tak...nevim co je to tady za sr..nebo rozhodně bych netrapčila před takovou bandou, kterou bych spíš našla v ČR na každý ukrajinský stavbě...já mám přítele z Cameroonu, kterej žije v Anglii, a právě má společnost, co se zabývá dobrovolnictvím.Rozhodně náš čas neni vytížen tim, že bysme jen jak bylo řečeno šu...on je velmi zaneprázděnej, aby furt myslel na kraviny, a tady v Anglii co sem poznala víc těch lidí z Afriky je víc, a jsou to velmi optimističtí, veselí lidé, co věří v Boha, a maj neskutečnou víru ve všem možnym..ja sem tady takovej negativista mezi nima...jsou to lidé sice na mně poněkud s horkou hlavou jak se říká, a někdy je to pro mě náročnější, protože jsou prostě o něco jinší, než my, ale většinou se jedná o lidi co chtěj pomoc a co pomáhaj těm méně štastným, než jsou oni.A to, že oni maj dobrej život.Rozhodně to nejsou takový falešný svině, kterých je v ČR nekonečno...bohužel o povaze lidí v ČR by se dalo hodně pochybovat..tihle lidi komu ubližujou? Mohla jsem bejt v baráku plnejch černejch kluků a nikdo si nedovolil na mně ani špatně podívat, natož snad něco jinýho...oni vědi co je to respekt k ženě.Náký ale prase to se najde všude, to rozhodně neni výhrada těchto míst, i když já to od nich neznám...to je ale ta Česká mentalita, možná že černejm záviděj to, že jsou slušně obdarovaní od přírody, ale aspon co znám já, nejsou to žádní uchyláci.I když by to člověk do nich neřekl, kolikrát to jsou hezcí, slušní kluci, s prací, mladí i třeba už s rodinou, o kterou se ale staraj a i s láskou:-)Ne, že udělaj dítě a jdou do háje...to i takovej zmetek, se o svoje dítě postará.Neni jim třeba ani 30 a maj to v hlavě srovnaný víc, než nákej 40tník v ČR...
Odpovědět