Petra ŠtulcováProdám širokospektré antibiotikum Klacid 500 mg vhodné na cesty. Originalni baleni, blistr neporuseny, 14 tablet. Cena 100,- Kc. Expirace 01/2013. Predani nejlepe v Praze.
KamilaDobrý den, prodám 2 balení antibiotika Penbene 1500 000.
Jedno balení je po 21 kusech tzn celkem 42 tablet. Použití: na infekce ušní, krční a nosní oblasti - záněty mandlí a hltanu, záněty středního ucha. Infekce dýchacích cest, infekce kůže. Expirace je 01. 2014. Předání v Praze.
Cena 50Kč. Dostupné od 27.9.
Zároveň prodám antibiotikum Nolicin 1 balení po 20ti tabletách. Použití proti bakteriím v gastrointestinálním traktu a v močových cestách. Expirace 09. 2015. Předání v Praze. Cena 3OKč. Dostupné od 27.9.
tel:732627875
Vladimír Chovaneccdobry den
Měl bych prosím zájem o vámi nabízené antibiotka.Nemám ale možnost odběru v Praze.Kdyby to šlo poštou,poslal bych vám na účet peníze i s poštovným i na dobirku
diky moc a jsem as pozdravem
Vladimír Chovanec
VeornikaDObrý den, mám antibiotika Coprinol 250 dvoje balení (pouze v jednom balení chybí jedna tableta,takže celkem 19tablet) Bere se po 12ti hodinách . Použitelné do 6/2017
Vladimír Chovanecdobry denM
Měl bych prosím zájem o vámi nabízené antibiotka.Nemám ale možnost odběru v Praze.Kdyby to šlo poštou,poslal bych Vám na účet peníze i s poštovným,i dodírkou
díky a jsem s pozdravem Vladimír Chovanec
MajaDobrý večer,
mám k dispozici antibiotika Nolicin.
Celkem dvě balení, v jednom je 20 tablet.
Pokud máte zájem, odepište na uvedený mail.
Espirace je do roku 2016.
Vladimír Chovaneccbobry den
Měl bych prosím zájem o vámi nabízené antibiotka.Nemám ale možnost odběru v Praze.Kdyby to šlo poštou,poslal bych vám na účet peníze i s poštovným
diky a jsem s pozdravem Vladimír Chovanec
Ivana KlimešováDobrý den já daruji širokospektré antibiotikum KLACID 500 po použití jedné tablety jsem musela vyhledat lékařskou pomoc protože jsem myslela že umřu.