Jak vybrat perfektní dovolenou snů v Dominikánské republice? S NaCesty.cz!

Jak vybrat perfektní dovolenou snů v Dominikánské republice? S NaCesty.cz!

Když se řekne Dominikánská republika, představíte si pohádkové pláže s bělostným pískem, koloniální architekturu a popíjení exotických koktejlů. Pro někoho takto vypadá dovolená snů.

Kryštof Kolumbus prý oblast Dominikánské republiky označil za ráj na zemi. Také byste ji rádi navštívili? Jak ale vybrat ten nejlepší hotel, zakoupit nejvýhodnější letenky a nebo kompletní zájezd pro celou rodinu? V současné době je nabídka tak široká, že je velmi těžké se v jednotlivých nabídkách vyznat.

Naštěstí mohou pomoci online srovnávače cen. Jeden z nich je i www.NaCesty.cz. V jejich široké nabídce najdete nejen možnost vyhledat si ty nejvýhodnější zájezdy, letenky a ceny ubytování, ale třeba to, kde a jak nejvýhodněji zaparkovat na letišti, jak se dostat na letiště vlakem a nebo i informace o jednotlivých letištích. Máte pochybosti, jak probíhají internetové platby služeb? Odpovědi najdete v informacích o platbách. Chcete si ověřit kvalitu cestovní kanceláře, se kterou plánujete dovolenou, nebo aerolinky, se kterými letíte? Informujte se o vybrané cestovní kanceláři nebo aeroliniích.

Velkou výhodou je také to, že oproti jiným českým internetovým agenturám nejenom NaCesty.cz vyhledává finální ceny včetně dětí, ale také ceny přímo online ověřuje v rezervačních sytémech pořadatelů. Takto lze zájezdy rovnou zarezervovat i zaplatit, není nutné rezervaci zdlouhavě řešit po telefonu. V nabídce NaCesty.cz najdete také nabídky německých cestovních kanceláří, které jiné české vyhledávače ve svých databázích nemají.

Odlétáte a máte nějaké speciální požadavky, jako je nutnost bezbariérového přístupu do letadla? Chcete se na něco zeptat, nejste si jistí, potřebujete služby reklamovat? Bez obav se můžete obrátit na pracovníky zákaznické podpory, kteří jsou k dispozici denně od 9 do 21 hodin.

V Dominikánské republice si můžete vybrat z více než 130 hotelů. Pokud se sem vydáte, je možné zde zajistit také česky hovořícího průvodce. Klientům, kteří s NaCesty.cz cestují do Dominikánské republiky, zasílají nabídku služeb spřátelené agentury Dominican Sun. Jedná se o doporučení jejích služeb osobního profesinálního průvodce-delegáta, jenž je schopný na místě a na míru klientovi poskytnout nabídku výletů a další služby zájemcům i v českém jazyce!

Pokud se chystáte do Dominikánské republiky, můžeme vyhledávač NaCesty.cz jen doporučit. A co říkají samotní klienti? „Skvělé jednání se Všemi zaměstnanci. Speciální pochvala pro Karolínu Marešovou zájezd se mnou řešila přes hodinu po pracovní době ve večerních hodinách. Osobní přístup. prostě není to jak továrna na zájezdy což je dnes většina velkých portálů…  Příště rádi využijeme znovu. Kamil R.“

NaCesty.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: