S kolem na cestách v péči CK Adventura

S kolem na cestách v péči CK Adventura

Jak na cestách poznat co nejvíce? Z autobusu člověk nenasaje tu pravou atmosféru a pěšky zase nestihne obejít všechno, co by chtěl. Skvělou možností, jak toho vidět hodně a zároveň být neustále v centru dění je cestovat na kole.

Přesun do vybrané destinace s veškerým vybavením může být náročný a proto někteří cestovatelé sahají po službách cestovních kanceláří. Skvělou volbou je využití nabídky CK Adventura, která se v oboru pohybuje již přes dvacet let a své zájezdy koncipuje tak, aby byly ohleduplné k místnímu prostředí a obyvatelstvu. Autentické prožitky jsou tedy zaručené! A to po celý rok.

Do Evropy nebo dál?

Vycestovat v sedle kola totiž můžete i v období vánočních svátků a přelomu roku. Mezi oblíbené destinace patří exotické Filipíny nebo ostrov Kuba, kde můžete strávit i Silvestr v rytmu místní hudby a se sklenkou pravého Cuba libre.

Kdo preferuje evropskou kulturu, může se s Adventurou vydat do těch nejkrásnějších zákoutí starého kontinentu. Pohyb na kolech můžete zkombinovat s plavbou na lodi a koupáním a potápěním v průzračné vodě na zájezdu Cyklojachtou chorvatskými ostrovy. Nebo si naopak můžete užít ruch velkoměsta na šestidenní cestě Barcelonou na kole.

Na kole můžete zavítat do tajemných oblastí Asie, ať už na místa naplněná duchovnem na tibetské trase plné lámaistických klášterů, Lhasa – Káthmándú, nebo třeba do plovoucí vesnice na kůlech skryté v mangrovovém pralese Kambodži.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: